Skip to content

Zomerkamp Oost-Vlaanderen

Zomerkamp Oost-Vlaanderen is een leuke  invulling voor de schoolvakanties van je kinderen. Bij Speeltuin Kakelbont beleven ze heel wat fun met hun vriendjes tijdens de leuke zomerkamp  activiteiten. Ook voor jouw kind hebben we een leuke week in ons aanbod! Vanaf 4 tot 12 jaar zijn jullie welkom. Wij ontvangen max 30 kinderen per kamp

Prijs € 150 per week

Zomerkamp Oost-Vlaanderen – Spel & Fun

Aan het zoeken naar een leuke  activiteit waar je kind of kinderen naar toe kunnen tijdens de vakantie? In dat geval is een Zomerkamp Oost-Vlaanderen van speeltuin voor Kakelbont absoluut een aanrader.

Kakelbont is dé plek om een leuke week te beleven . Jij en je vriendjes kunnen je eindeloos uitleven op in onze speeltuin. Een Zomerkamp Oost-Vlaanderen kan bij goed weer ook buiten gebeuren. In de zomer hebben we altijd een leuk springkasteel buiten staan. Onze locatie is uitermate geschikt voor het organiseren van een Zomerkamp Oost-Vlaanderen. Je wordt volledig in het zonnetje gezet door ons. Ontdek hier een gemakkelijk overzicht van het aanbod van de zomervakantie per week

Voor een Zomerkamp Oost-Vlaanderen  is dé accomodatie van Kakelbont de perfecte keuze. We hebben alles voor groot en klein  van eenvoudige speeltoestellen tot springkastelen, een  ballenbad  en veel meer voor peuters, kleuters en stoere kids. Schrijf je kind(eren) in voor een superleuke week in de zomervakantie.

Inschrijven zomervakantie

Kakelbont is de plaats voor het beleven van een zomer, paas of kerstkamp. Kinderen kunnen zich eindeloos uitleven in het speelparadijs van Kakelbont en als ouders heb je er geen omkijken naar, want de afwas die doen wij! In onze brasserie kunnen de ouders gezellig iets eten en drinken terwijl de kids een onvergetelijke dag of week beleven. Reserveer je plaatsje voor ons volgende Zomerkamp Oost-Vlaanderen online via zomerkampen@kakelbont.be of bel ons voor meer info op 053 / 435577  tijdens de openingsuren !

zomerkamp aalst

Binnenspeeltuin Kakelbont voor een hele dag speelplezier!

De leukste indoor speeltuin Breng ons een bezoekje

Zoek je een leuk zomerkamp  binnen voor je zoon of dochter in Oost-Vlaanderen  Bij Kakelbont vind je tijdens de zomervakantie gevarieerde activiteiten  voor de kids zoals kleuren, schilderen, knutselen, toneel, zingen, dansen, speeltuin, springkasteel, zoektochten ….  Kom voor een Zomerkamp Oost-Vlaanderen in onze  binnen speeltuin en wij zorgen voor een geslaagd geheel. Inbegrepen tienuurtje, warme maaltijd, vieruurtje, dranken en massa plezier. Ook voor tal van  kinderfeestjes kan je bij ons terecht.

Reserveer tijdig Want: vol=vol.

Kinderen kunnen zich eindeloos uitleven in onze binnenspeeltuin  Reserveer je kamp via zomerkampen@kakelbont.be . Ontdek snel wat er allemaal te beleven valt in onze Binnenspeeltuin en beleef weldra een Zomerkamp Oost-Vlaanderen bij ons.

Zomerkamp Denderleeuw

Zomerkamp Denderleeuw

Contacteer ons

Wij zijn open tijdens het schooljaar/schoolperiode
woensdag: 12u tot 19u
vrijdag: 15u tot 21u
zaterdag: 10u tot 20u
zondag: 10u tot 19u
SCHOOLVAKANTIES 
in juli & augustus…
maandag & dinsdag gesloten
woensdag & donderdag van 11u tot 19u
vrijdag, zaterdag & zondag van 11u tot 20u

Bel ons om te reserveren op +32 (0) 53435577 of mail ons op info@kakelbont.be of reservatie@kakelbont.be