Skip to content

Verjaardagsfeestje Aalst

Verjaardagsfeestje Aalst organiseren? Vier je verjaardag in Binnenspeeltuin Kakelbont  je kan bij ons reserveren voor een feestje samen met je vrienden/vriendinnen.


Verjaardagsfeestje Aalst organiseren

Kakelbont is dé plek om je feestje te vieren. Jij en je vriendjes kunnen je eindeloos uitleven op in onze speeltuin. Een Verjaardagsfeestje Aalst  kan bij goed weer ook buiten gebeuren. In de zomer hebben we altijd een leuk springkasteel buiten staan. Als jij jarig bent is het bij Kakelbont altijd een Super feest! Je wordt volledig in het zonnetje gezet door ons. Er zijn veel verschillende mogelijkheden en formules voor jouw verjaardagsfeestje, ook  themafeestjes zijn mogelijk.

Voor een Verjaardagsfeestje Aalst  is dé accomodatie van Kakelbont de perfecte keuze. We hebben alles voor groot en klein  van eenvoudige speeltoestellen tot springkastelen, een  ballenbad  en veel meer voor peuters, kleuters en stoere kids.

Tijdens je Verjaardagsfeestje Aalst  kunnen de ouders genieten van een drankje en hapje in onze leuke brasserie. Combineer het verjaardagsfeest van je kind met iets lekker eten en drinken in onze brasserie terwijl de kids naar hartenlust spelen. Wilt u wat werken ondertussen ook dit is mogelijk want we beschikken over een goed werkende Wi-Fi. Onze prijzen voor een Verjaardagsfeestje Aalst  zijn betaalbaar en dé kinderen zullen een leuke tijd beleven.

Verjaardagsfeestjes bij Binnenspeeltuin Kakelbont

Kakelbont is de plaats voor het vieren van een feestje. Kinderen kunnen zich eindeloos uitleven in het speelparadijs van Binnenspeeltuin Aalst en als ouders heb je er geen omkijken naar, want de afwas die doen wij! In onze brasserie kunnen de ouders gezellig iets eten en drinken terwijl de kids een onvergetelijke dag beleven. Binnenspeeltuin Aalst  zorgt voor een knalfeest! Reserveer je feestje online via onze reservatiepagina of bel ons voor meer info op 053 / 435577  tijdens de openingsuren !

We hebben 5 formules.  Standaard Vanaf 6 kinderen voor 1 jarige (inclusief de jarige), 2 jarigen minimum 12 kinderen. (1 formule voor de ganse groep)
– Inkom gedurende 3 uur van 10u tot 13u (enkel op zaterdag en zondag) of van 14u tot 17 (woensdag, zaterdag en zondag, feest -of vakantiedagen)

!Ook feestjes mogelijk op vrijdagavond van 15u tot 18u / 16u tot 19u / 17u tot 20u

Bekijk hier de formules.

Binnenspeeltuin Kakelbont voor een hele dag speelplezier!

De leukste indoor speeltuin Breng ons een bezoekje

Zoek je een sportief verjaardagsfeestje binnen voor je zoon of dochter in de buurt van Aalst.  Bij Kakelbont vind je alle leuke binnen feestjes die lekker actief zijn. Geef je verjaardagsfeestje in onze  binnen speeltuin en wij zorgen voor een geslaagd geheel. Ook voor tal van andere kinderfeestjes lentefeest, communiefeest … kan je bij ons terecht.

Reserveer tijdig Want: vol=vol.

Kinderen kunnen zich eindeloos uitleven in onze binnenspeeltuin en als ouders heb je er geen omkijken naar, want de afwas die doen wij! Kankelont zorgt voor een knal verjaardagsfeestje Aalst! Reserveer je feestje online!

Ontdek snel wat er allemaal te beleven valt in onze Binnenspeeltuin.

Verjaardagsfeestje Aalst

Verjaardagsfeestje Aalst

Contacteer ons

Wij zijn open tijdens het schooljaar/schoolperiode
woensdag: 12u tot 19u
vrijdag: 15u tot 21u
zaterdag: 10u tot 20u
zondag: 10u tot 19u
SCHOOLVAKANTIES 
in juli & augustus…
maandag & dinsdag gesloten
woensdag & donderdag van 11u tot 19u
vrijdag, zaterdag & zondag van 11u tot 20u

Bel ons om te reserveren op +32 (0) 53435577 of mail ons op info@kakelbont.be of reservatie@kakelbont.be