Skip to content

Communiefeest Ninove

Communiefeest Ninove organiseren? Ga je weldra je communiefeest of lentefeest vieren? Doe dat dan in Binnenspeeltuin Kakelbont, we hebben alle ingrediënten om van uw communiefeest of lentefeest een succes te maken


COMMUNIEFEEST AALST ORGANISEREN

Aan het zoeken naar een leuke  zaal om een communiefeest te houden nabij Ninove? In dat geval is voor Kakelbont absoluut een aanrader.

Kakelbont is dé plek om je communiefeest of lentefeest te vieren. Jij en je vriendjes kunnen je eindeloos uitleven op in onze speeltuin. Een Communiefeest Ninove   kan bij goed weer ook buiten gebeuren. In de zomer hebben we altijd een leuk springkasteel buiten staan. Onze locatie is uitermate geschikt voor het organiseren van communiefeesten Je wordt volledig in het zonnetje gezet door ons. Er zijn veel verschillende mogelijkheden en formules voor communie of lentefeest.

Voor een Communiefeest Ninove t  is dé accomodatie van Kakelbont de perfecte keuze. We hebben alles voor groot en klein  van eenvoudige speeltoestellen tot springkastelen, een  ballenbad  en veel meer voor peuters, kleuters en stoere kids.

Kortom, voor een op en top perfect communiefeest bij Aalst, 1 adres: Binnenspeeltuin Kakelbont! Samen bekijk we hoe we het best u communie of lentefeest kunnen organiseren. In samenspraak met onze klanten stellen we een leuk menu samen, voorgerecht, hoofdgerecht en dessert.

COMMUNIEFEESTEN BIJ BINNENSPEELTUIN KAKELBONT

Kakelbont is de plaats voor het vieren van een alle feesten. Kinderen kunnen zich eindeloos uitleven in het speelparadijs van Kakelbont en als ouders heb je er geen omkijken naar, want de afwas die doen wij! In onze brasserie kunnen de ouders gezellig iets eten en drinken terwijl de kids een onvergetelijke dag beleven. Kabelbont zorgt voor een knal Communiefeest Ninove  of lentefeest ! Reserveer je feestje online via onze reservatiepagina of bel ons voor meer info op 053 / 435577  tijdens de openingsuren !

Binnenspeeltuin Kakelbont voor een hele dag speelplezier!

De leukste indoor speeltuin Breng ons een bezoekje

Zoek je een sportief Communiefeest of lentefeest binnen voor je zoon of dochter in de buurt van Aalst.  Bij Kakelbont vind je alle leuke binnen feestjes die lekker actief zijn. Geef je communiefeestje in onze  binnen speeltuin en wij zorgen voor een geslaagd geheel. Ook voor tal van andere kinderfeestjes  … kan je bij ons terecht.

Reserveer tijdig Want: vol=vol.

Kinderen kunnen zich eindeloos uitleven in onze binnenspeeltuin en als ouders heb je er geen omkijken naar, want de afwas die doen wij! Kakelbont zorgt voor een knal communiefeest Aalst! Reserveer je feestje online!

Ontdek snel wat er allemaal te beleven valt in onze Binnenspeeltuin.

Verjaardagsfeestje Aalst

Verjaardagsfeestje Aalst

Contacteer ons

Wij zijn open tijdens het schooljaar/schoolperiode
woensdag: 12u tot 19u
vrijdag: 15u tot 21u
zaterdag: 10u tot 20u
zondag: 10u tot 19u
SCHOOLVAKANTIES 
in juli & augustus…
maandag & dinsdag gesloten
woensdag & donderdag van 11u tot 19u
vrijdag, zaterdag & zondag van 11u tot 20u

Bel ons om te reserveren op +32 (0) 53435577 of mail ons op info@kakelbont.be of reservatie@kakelbont.be