Skip to content

Verhuur privé zaal Ninove

Privé zaal Ninove gezocht? Wil je een feest organiseren en zoek je een leuke locatie in de buurt van Ninove contacteer dan Kakelbont in Denderleeuw. Er zijn zoveel verschillende redenen waarom u een feestje in Ninove kunt organiseren. Leer uw collega’s wat beter kennen tijdens een bedrijfsfeestje, geniet samen met uw vrienden tijdens een verjaardagsfeestje of wellicht wel een andere gelegenheid. Het team team van Privé zaal Ninove g staat voor uw klaar. Achter onze binnenspeeltuin hebben een leuke zaal die u kan afhuren voor elk privé feest.  Het feest moet uiteraard een onvergetelijk evenement worden en Privé zaal Ninove moet daarbij tot in de puntjes daarbij aansluiten. 

Privé zaal Ninove afhuren

Zoekt u een zaaltje voor een trouwfeest, communiefeest, lentefeest, verjaardag of voor een zakelijke gelegenheid? Is het van belang dat deze locatie in of rondom Ninove ligt? Informeer dan naar de mogelijkheden bij Kakelbont

Laat ons u dan inspireren en helpen bij deze uitdaging. 

Binnenspeeltuin Kakelbont voor een hele dag speelplezier!

De leukste indoor speeltuin Breng ons een bezoekje

Zoek je een sportief verjaardagsfeestje binnen voor je zoon of dochter in de buurt van Denderleeuw.  Bij Kakelbont vind je alle leuke binnen feestjes die lekker actief zijn. Geef je verjaardagsfeestje in onze  binnen speeltuin en wij zorgen voor een geslaagd geheel. Ook voor tal van andere kinderfeestjes lentefeest, communiefeest … kan je bij ons terecht.

Reserveer tijdig Want: vol=vol.

Kinderen kunnen zich eindeloos uitleven in onze binnenspeeltuin en als ouders heb je er geen omkijken naar, want de afwas die doen wij! Kakelont zorgt voor een knal verjaardagsfeestje Aalst! Reserveer je feestje online!

Ontdek snel wat er allemaal te beleven valt in onze Binnenspeeltuin.

Verjaardagsfeestje Denderleeuw

Verjaardagsfeestje Denderleeuw

Contacteer ons

Wij zijn open tijdens het schooljaar/schoolperiode
woensdag: 12u tot 19u
vrijdag: 15u tot 21u
zaterdag: 10u tot 20u
zondag: 10u tot 19u
SCHOOLVAKANTIES 
in juli & augustus…
maandag & dinsdag gesloten
woensdag & donderdag van 11u tot 19u
vrijdag, zaterdag & zondag van 11u tot 20u

Bel ons om te reserveren op +32 (0) 53435577 of mail ons op info@kakelbont.be of reservatie@kakelbont.be