Skip to content

Speeltuin Aalst

Speeltuin Aalst gezocht? Kom spelen bij speeltuin Kakelbont in Denderleeuw gelegen tegen Aalst.
Rennen, klimmen, springen! Zien we jou ook snel weer in onze indoor speeltuin? De overdekte speeltuin van Speeltuin Aalst is ruim waardoor je voldoende afstand kunt houden en je veilig kunt spelen. 

De accomodatie van Kakelbont is uitgebreid en biedt alles van eenvoudige speeltoestellen tot springkastelen, een  ballenbad   en veel meer voor peuters, kleuters en stoere kids. Er is ook een leuke brasserie waar de ouders iets lekker kunnen eten en drinken terwijl de kids naar hartenlust spelen. Wilt u wat werken ondertussen ook dit is mogelijk want we beschikken over een goed werkende Wi-Fi. Onze prijzen zijn betaalbaar en dé kinderen zullen een leuke tijd beleven. 

Kinderfeestjes bij Speeltuin Aalst

Kakelbont is de plaats voor het vieren van een feestje. Kinderen kunnen zich eindeloos uitleven in het speelparadijs van Speeltuin Aalst en als ouders heb je er geen omkijken naar, want de afwas die doen wij! In onze brasserie kunnen de ouders gezellig iets eten en drinken terwijl de kids een onvergetelijke dag beleven. Binnenspeeltuin Aalst  zorgt voor een knalfeest! Reserveer je feestje online via onze reservatiepagina of bel ons voor meer info op 053 / 435577  tijdens de openingsuren !

We hebben 5 formules.  Standaard Vanaf 6 kinderen voor 1 jarige (inclusief de jarige), 2 jarigen minimum 12 kinderen. (1 formule voor de ganse groep)
– Inkom gedurende 3 uur van 10u tot 13u (enkel op zaterdag en zondag) of van 14u tot 17 (woensdag, zaterdag en zondag, feest -of vakantiedagen)

!Ook feestjes mogelijk op vrijdagavond van 15u tot 18u / 16u tot 19u / 17u tot 20u

Bekijk hier de formules

 speeltuin Kakelbont voor een hele dag speelplezier!

De leukste indoor speeltuin Breng ons een bezoekje

Speeltuin Aalst is dé plek waar kinderen zich helemaal uit kunnen leven. Reserveren is niet verplicht, maar wordt sterk aangeraden om teleurstellingen te voorkomen.

Want: vol=vol.

Speeltuin Aalst is verrassend en afwisselend, dat kids het liefst blijven slapen om de volgende dag weer vrolijk verder te kunnen spelen.  Kakelbond is het indoor speelparadijs voor een leuke namiddag of voor een onvergetelijke dag. Ontdek snel wat er allemaal te beleven valt in Speeltuin Aalst.

pexels-samaraagenstvo-feeria-2399097

Contacteer ons

Wij zijn open tijdens het schooljaar/schoolperiode
woensdag: 12u tot 19u
vrijdag: 15u tot 21u
zaterdag: 10u tot 20u
zondag: 10u tot 19u
SCHOOLVAKANTIES 
in juli & augustus…
maandag & dinsdag gesloten
woensdag & donderdag van 11u tot 19u
vrijdag, zaterdag & zondag van 11u tot 20u

Bel ons om te reserveren op +32 (0) 53435577 of mail ons op info@kakelbont.be of reservatie@kakelbont.be