Skip to content

Zomerbar denderleeuw

Zomerbar Denderleeuw gezocht? Kakelbont is naast een speeltuin ook één van de de leukste  zomerbars in Denderleeuw en omstreken om in de warme maanden te vertoeven. In Zomerbar Denderleeuw g kan je gezellig iets eten, drinken of zonaanbidden. Het ultieme zomergeluk, dat beleef je in een tijdelijke zomerbar. Toch?

Kakelbont Zomerbar Denderleeuw

De kinderen laten hun fantasie de vrije loop in onze binnen en buitenspeeltuin en ondertussen zit jij met de tenen in het zand te nippen van een verfrissend drankje. Of je  eet een zomers gerecht of snack aan een zachte prijs.  Kom als het goed weer is naar deze zomer naar Zomerbar Denderleeuw: een gezellige bar met terras. Geniet lekker van het zonnetje met je voetjes in het zand. Je bent alleen, samen met je partner, vrieden en kids van harte welkom.

Binnenspeeltuin Kakelbont voor een hele dag speelplezier!

De leukste Zomerbar Breng ons een bezoekje

We kijken er allemaal naar uit om terug te kunnen genieten van een lekkere cocktail, een bietje of een frisdrank op een toffe locatie met vrienden of familie. Bij Kakelbont Zomerbar Denderleeuw kan dit allemaal.

Onze zomerbar is dé ideale plek om alle drukte en werkstress te vergeten. Het weer in België hebben we jammer genoeg nooit in de hand, we zorgen dus voor een voor een goeie back-up als het regent deze zomer.

Dé kinderen kunnen zich intussen  eindeloos uitleven in onze buiten en binnenspeeltuin en als ouders heb je er geen omkijken naar, want de afwas die doen wij! 

Ontdek snel wat er allemaal te beleven valt in onze zomerbar Denderleeuw.

drinks-g5832ea23d_640

Contacteer ons

Wij zijn open tijdens het schooljaar/schoolperiode
woensdag: 12u tot 19u
vrijdag: 15u tot 21u
zaterdag: 10u tot 20u
zondag: 10u tot 19u
SCHOOLVAKANTIES 
in juli & augustus…
maandag & dinsdag gesloten
woensdag & donderdag van 11u tot 19u
vrijdag, zaterdag & zondag van 11u tot 20u

Bel ons om te reserveren op +32 (0) 53435577 of mail ons op info@kakelbont.be of reservatie@kakelbont.be