Skip to content

Dartszaal Denderleeuw

Dartszaal Denderleeuw gezocht? De Kakelbont is naast een speeltuin ook een brasserie met vergaderzaal en ook een dartszaal. Regelmatig houden we ook Dartstornooien.

Een dartswedstrijd wordt gespeeld tussen twee spelers. Bij elk spelletje of ‘leg’ is het de bedoeling om zo snel mogelijk de teller van 501 naar 0 te krijgen. 

De worpen worden afgetrokken van je beginsaldo (501) en dus niet opgeteld. Het is de bedoeling om telkens zo hoog mogelijk te scoren met 3 pijlen, om de teller zo snel mogelijk op 0 te krijgen. Exact op 0, want het is niet mogelijk onder 0 te eindigen.

Een pijl krijgt de punten van het vak waarin hij belandt. Punten kunnen variëren van 1 tot en met 20, maar worden verdubbeld in de buitenste ring en verdriedubbeld in de binnenste ring. Per worp kan je dus maximaal 60 punten verdienen (triple 20). Als dit tijdens je beurt 3 keer lukt, scoor je de bekende ‘one hundred and eighty’.

Je kan een spel alleen eindigen met een dubbele worp. Je laatste pijl moet in de buitenste ring belanden. Heb je bijvoorbeeld nog 10 punten over, dan moet je mikken naar de dubbele 5. De roos (bull’s eye) geldt trouwens ook als een dubbel. In de roos werpen is goed voor 50 punten, de groene cirkel rond de roos is 25 punten.

Dartszaal Denderleeuw huren

Wilt u een dartszaal huren voor een klein feestje of een toernooi dan kunt bij Dartszaal Denderleeuw terecht voor het huren van dartbanen. Wij voorzien u in alles omtrent het dartspel. Dartszaal Denderleeuw streeft ernaar dat u kunt genieten van een mooi dartpotje met de juiste benodigdheden. De dartbaan van Dartszaal Denderleeuw wordt opgezet met oche, dartbord en schrijfscorebord. Met deze ben je startklaar en kunt u een goed dartspelletje organiseren

Prijs

€5/persoon gedurende 3 uur

4 banen beschikbaar

Binnenspeeltuin Kakelbont voor een hele dag speelplezier!

De leukste Dartszaal Breng ons een bezoekje

One hundred and eighty! Deze kreet hoor je vaak tijdens darttoernooien. Honderdtachtig is de hoogst haalbare score die een speler tijdens één beurt kan gooien, daarom wordt dit luid omgeroepen. Darts of darten is een spel waarbij 2 spelers om beurten 3 pijltjes (darts) gooien naar een dartbord. Phil Taylor is één van de bekendste dartspelers ter wereld. Wordt ook een echte dartheld en versla de computer in een online spelletje darts. Er zijn meerdere varianten, dus genoeg materiaal om uren lang te spelen.

Er zijn verschillende manieren om te darten, maar de bekendste gaat als volgt: elke speler krijgt 501 punten (dit kan in andere varianten ook 301, 701 of zelfs 1001 zijn) die hij/zij moet wegspelen door om de beurt drie pijltjes te gooien.

Ontdek snel wat er allemaal te beleven valt in onze locatie dartszaal Denderleeuw.

anastase-maragos-X4zx5Vc_LZU-unsplash

Contacteer ons

Wij zijn open tijdens het schooljaar/schoolperiode
woensdag: 12u tot 19u
vrijdag: 15u tot 21u
zaterdag: 10u tot 20u
zondag: 10u tot 19u
SCHOOLVAKANTIES 
in juli & augustus…
maandag & dinsdag gesloten
woensdag & donderdag van 11u tot 19u
vrijdag, zaterdag & zondag van 11u tot 20u

Bel ons om te reserveren op +32 (0) 53435577 of mail ons op info@kakelbont.be of reservatie@kakelbont.be